Usein Kysytyt Kysymykset
 1. Kuka olet ja missä asut?
  Olemme C2A Enterprise, rekisteröity Quito, Ecuador. Me molemmat producters ja viejien erilaisia ​​koruja ja käsitöitä. Lähetämme kohteet maailmanlaajuisesti meidän jakelija keskukset Venäjän, Valkovenäjän ja Ukrainan.
 2. Mikä on toimitusaika?
  Toimitusaika riippuu sijainnista ja toimitustapa ja vaihtelevat yleensä noin 10-25 päivää todistettu mail ja 5-10 päivää pikapostimarkkinoilla.
 3. Miksihinnat ovat niin alhaiset?
  Olemme tuottajat kohteita ja myös me työskennellä suoraan Native käsityöläisiä. Voimme pitää hinnat huomattavan alhainen johtuen tämä tosiasia ja koska myyntimäärä. Päämarkkina on tukku jälleenmyyjien kanssa, joka pysyvästi ostavat tuotteitamme. Meillä on monet palaavat asiakkaita mukaan lukien ne, jotka käyttävät palveluamme vuosina. Vaikka mitään väliä, jos ostat vain yhden kohteen, sinun pitäisi espectparasta palvelua meidän puoleltamme.
 4. Onkotoimitus turvallista? Onko seuranta saatavilla?
  Johtuen vuoden kokemus liiketoiminnan tiedämme miten pitääasiat parhaalla mahdollisella tavalla, mukaan lukien turvallinen pakkaus jaloput. Olemme aina lähettää tilaukset 1-2 arkipäivän koska vastaanotto maksu. Merenkulun teidän valinta käytämme sertifioitu postitse tai EMS. EMS tarjoaa seuranta kaikille maille, toimitusaika USA 5-7 päivää vain, muiden maiden EMS aluksen 5-10 päivän sisällä. Todistettu mail kestää pidemmän aikaa, se antaa seuranta tiettyjen maiden, kuten USA (jäljitys USPS), Espanja, Australia, Iso-Britannia, Ranska, Saksa ja monet muut.
  Emme takaa kohteiden vastaanottoa tai täyden hyvityksen (mukaan lukien postikulut). Varmennetun airmail meidän Standart päivämäärä-raja on 55 päivää alkaen maksupäivä, vaikka viiveitä suurempia kuin 30 päivää eivät ole yleisiä.
 5. Mikä maksuvaihtoehto hyväksytte?
  Me hyväksymme Paypal (voit maksaa paypal käyttämällä luotto-tai debit -kortti), myös voit maksaa meille pankkisiirrolla tilillemme Euroopassa tai pankkitilin Ecuador, voit lähettää meille Western Union tai Moneygramin samoin. Voimme hyväksyä sekkejä Yhdysvalloissa sekä (tarkista tulisi olla Yhdysvaltain pankki ja Yhdysvaltain dollareina). Jos haluat tahansa muuta maksutapaa, pudota meille viestin ja katsomme, mitä voimme tehdä.
 6. Voitteko antaa meille laskun?
  Kyllä, pyynnöstä voimme liittää laskun tilauksesi.
 7. Miten voin ottaa teihin yhteyttä?
  Voit käyttääseuraavilla tavoilla:
  Sähköposti/yhteydenottolomakkeen sivuillamme: klikkaa tästä
  Puhelinnumero: +593 985166689
  Postiosoite: C2A Enterprise, casilla 17-23-12, Sangolqui, Pichincha, Ecuador